Hollywood Yıldızlarının Güzellik Sırrı 'Ejderha Kanı” Şimdi Türkiye’de

Cilt yenileme, toparlama ve renk bozukluklarını gidermede etkin bir ürün olan Ejderha Kanı, yüksek düzeydeki antioksidan içeriği sebebiyle son dönemde lüks kozmetik firmalarının ürün bileşenlerinde doğal katkı maddesi olarak yer alıyor.


Sangre de Drago ya da Dragon’s Blood olarak da bilinen Ejderha Kanı, Amazon ormanlarında yetişen Croton Lechleri ağacından elde ediliyor. Bu özel reçine, tamamen doğal ve katkısız bir ürün olarak, Angelina Jolie, Lady Gaga, Madonna ve Victoria Beckham gibi ciltlerinin güzelliği ile bilinen Hollywood starları tarafından kullanılıyor.

İçeriğindeki doğal özlerin C vitamininden 20, E vitamininden ise 50 kat daha etkili bileşenlere sahip olduğu Ejderha Kanı, çağın en zengin antioksidan kaynağı olarak kabul ediliyor. Kolajen üretimini destekleyen bu doğal ürün, cildin kendi kendini yenilemesine ve cilt kalitesinin yükselmesine fayda sağlıyor.

CROTON LECHLERİ AĞACI PERU DEVLETİ’NİN KORUMASI ALTINDA
Nesli tükenmekte olan ağaç türlerinden biri olan Croton Lechleri, Peru Devleti’nin koruması altında. Doğal reçine Ejderha Kanı, Peru Devleti’nin kontrolü altında, kurallarla belirlenmiş özel yöntemlerle ağaçtan alınabiliyor. Ağaca zarar vermeyen bu yöntemlerde özel kesiler ve enjeksiyon işlemi gerçekleştirilerek, ağacın reçinesi çekiliyor.

CİLT YENİLEMEDE YENİ DOĞAL FENOMEN
Hollywood ünlülerinden sonra Türkiye’deki kullanıcılarıyla buluşan Ejderha Kanı, tüm cilt tiplerine uygun yapısı, paraben, ekstra mineral ya da alkol katkısı içermeyen bileşenleri ve kolay kullanımıyla tüm kadın ve erkekler için doğal bir antioksidan kaynağı olarak kullanılıyor.

Cilde doğrudan sürülerek ya da günlük bakım kremiyle birlikte kullanılabilen Ejderha Kanı, düzenli bir kullanımda 45 günlük uygulama dönemini karşılıyor.

Kozmetik sektöründe büyük ilgiyle karşılanan Ejderha Kanı, tüm dünyada Angelina Jolie’nin cilt güzelliğinin sırrı olarak tanınıyor. Yaşlanmayı geciktirerek, cilt sıkılığı ve gerginliği konusunda etkileri gözlemlenmiş Ejderha Kanı, 30ml’lik özel ambalajıyla satılıyor.

Rengi ve kıvamı sebebiyle bölge yerlileri tarafından “kana” benzetilen bu özel reçine, bölgede yüzyıllardır pek çok cilt probleminde şifa olarak kullanılıyor.

Yüzyıllar boyunca, bölge halkı tarafından pek çok hastalığın tedavisinde kullanılan Ejderha Kanı’nın bir damlasında, 3 elmanın içerdiğinden daha fazla antioksidan olduğu biliniyor. Ejderha Kanı reçinesi, bilinen en yüksek antioksidan değerine sahip doğal bitki özü olarak kabul edilmekte. Ürün, Almanya’da faaliyet gösteren nanos.cosmetics, drachenblood markasının Türkiye lisansörü olan Innovestor Media tarafından Türkiye’ye getirilmekte. Ejderha Kanı, hiçbir şekilde hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

INNOVESTOR MEDIA HAKKINDA
Doğal ve fonksiyonel cilt bakım ürünlerini sunan Alman menşeli nanos.cosmetics, drachenblood markasının Türkiye’deki lisanslı tedarikçisidir. Doğal Ejderha Kanı bitki özünün Peru’dan ithalatını Almanya’ya gerçekleştiren firma, ürünü, gerekli laboratuvar testlerinden geçirerek, GMP üretim kriterlerine uygun olarak yüzde 1 panthenol katkısı ile işlemektedir.
Kaynak: İHA