Teb, 'En Yenilikçi Kobi ve Girişim Bankacılığı Ödülü' Aldı

Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında verilen "İnovasyon Ödülleri"nde Türk Ekonomi Bankası , "En Yenilikçi KOBİ ve Girişim Bankacılığı Ödülü"ne layık görüldü.


TEB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında verilen "İnovasyon Ödülleri"nde, geçtiğimiz Ocak ayında Türkiye'nin en kapsamlı Girişim Bankacılığı'nı hayata geçiren TEB, "En Yenilikçi KOBİ ve Girişim Bankacılığı Ödülü"nün sahibi oldu.

Açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan ödülünü alan TEB Holding Yönetim Kurulu Üyesi Varol Civil'in de görüşlerine yer verildi.

Civil, bu ödülün TEB'in "Danışman banka" yaklaşımıyla KOBİ ve Girişim Bankacılığı alanlarında yürüttüğü başarılı çalışmaların da bir göstergesi olduğunu belirterek, "TEB olarak, inovasyonu stratejik olarak ele alınması gereken, toplumun tüm kesimleri tarafından sahiplenilmesi gereken bir konu olarak görüyoruz. Yenilikçi iş fikirlerini ekonomiye kazandırmak hedefiyle Türkiye'nin en kapsamlı Girişim Bankacılığı'nı hayata geçirdik ve sağladığımız destekler sayesinde girişimcilerle birlikte başarı hikayeleri yazmaya başladık. Aldığımız bu ödül bizlere bir kez daha gösteriyor ki, doğru yoldayız" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA