Gkv’nin Cumhuriyet Şölenine Muhteşem Final

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları (GKV) tarafından hazırlanan Cumhuriyet Şöleni etkinlikleri muhteşem bir finalle son buldu.

Gkv’nin Cumhuriyet Şölenine Muhteşem Final
GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’un da katıldığı finalde Cumhuriyet kazanımları canlı tablo ile sunulurken öğrenci korusu Cumhuriyet marşları seslendirdi.
GKV Özel Okulları öğrencileri tarafından Cumhuriyetin kuruluşunun 90. yılı nedeniyle düzenlenen Cumhuriyet Şöleni final programıyla sona erdi. GKV Özel İlkokulu 3.sınıf öğrencilerinin hazırladığı final gösterilerinde öğrenci korosu, halkoyunları ekipleri yanında birçok gösteriye yer verilerek unutulmaz bir program sergilendi.

Düzenlenen etkinliğe GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Sayın Nükhet Ersoy, Genel Müdür Atanur Vergili, İlkokul Müdürü Hüseyin Emre, GKV’li idareci ve öğretmenlerle çok sayıda davetli katıldı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan final programında konuşan GKV Özel İlkokulu Müdürü Hüseyin Emre, “Bizlere ve gelecek nesillere düşen en önemli görev, Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunmak, Atatürk ilke ve inkılaplarını koruyup kollamak, iç ve dış tehditlere karşı duyarlı olmaktır. Cumhuriyet şöleni etkinliklerimizi kapsamındaki final programımız okullarımızın 3.sınıf öğrencileri tarafından hazırlanmış olup etkinliklerimize verdikleri desteklerden dolayı GKV Mütevelli Kurulu Başkanımız Sayın Nüket Ersoy’a ve okul idarecilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

GKV Özel İlkokulu 3. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlikte canlı tablo ile Cumhuriyet İlkeleri ve yapılan yenilikler anlatılarak, cumhuriyetin kuruluşu ve önemi vurgulandı. Cumhuriyet şiirlerinin okunmasının ardından, öğrenci korosunun seslendirdiği cumhuriyet marşları, programın coşkusunu artırırken kalabalık bir öğrenci topluluğunun sunduğu ‘Cumhuriyet oratoryosu’ izleyicilere duygulu anlar yaşattı. İzleyiciler tarafından büyük bir ilgi ile izlenen Cumhuriyet Şöleni finalinde halk oyunları ekibini sunduğu zeybek gösterisi ile son buldu.
Kaynak: İHA