Başkan Kocadon, 'Göl-türkbükü’nde Sorunlar Çözümsüz Kalamaz”

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, Başkan yardımcıları ve Meclis üyeleri ile CHP Göl-Türkbükü Belde Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Başkan Kocadon, 'Göl-türkbükü’nde Sorunlar Çözümsüz Kalamaz”

Belde teşkilat üyelerinin ve belde halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda Başkan Kocadon, beldenin genel sıkıntıları üzerinde durdu. Göl-Türbükü’nde yaşayan belde halkı Başkan Kocadon’dan eğitim için destek isteyip, ön lisansla mezun verecek 2 yıllık eğitim veren bir fakültenin Bodrum Yarımadası’nda eğitime başlamasını istedi.

Ayrıca belde halkı bir kütüphane yapılması gerektiğini ve bir kültür merkezine sahip olmak istediklerini dile getirdi. Sosyalleşmenin kuvvetlenmesi için toplanıp sohbet edilecek, çay içilecek bir meydana da ihtiyaç duyduklarını belirten belde halkı turizmle ilgili olarak da Kaya Mezarları’nın ziyarete açılmasını istedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, isteklerin tamamını not ettikten sonra yaptığı açıklamada; “Bodrum Yarımadası’nın hızla el atılması gereken çok ciddi altyapı sorunları var. Tüm haklı taleplerin zaman içinde, bir öncelik sırasıyla yerine getirilecek. Bodrum Yarımadası’nın her köşesi ayrı bir hazine. Bu hazine doğru ellerde değerlendirilmeli. Ben Göl-Türkbükü’nün sıkıntılarını büyük ölçüde biliyorum ve tüm istekleriniz hazırladığımız projelerde yerini bulacak ve çözümlenecek. Ayrıca ücretsiz eğitim ve kültürel değerlerin de sürdürülmesi için Bodrum Belediyesi Kadın Danışma ve Eğitim Merkezi de tüm Yarımada’ya yayılacak” dedi.

Gerçekleşen ziyaretten oldukça memnun olduklarını dile getiren Göl-Türkbükü halkı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u tekrar beldelerine beklediklerini, her zaman yanlarında görmek istediklerini ve kendilerini çok sevdiklerini söyledi.

Başkan Mehmet Kocadon ise vatandaşların yüksek katılımından ve sıcak karşılamalarından çok mutlu olduğunu ifade ederek, ‘’Vatandaşıma hizmet için köy köy, belde belde, gece gündüz ziyaretlere devam edeceğim. Onların sorunları Bodrum’un sorunları, sorunlar çözümsüz kalamaz.’’ diyerek teşekkürlerini sundu.
Kaynak: İHA