Başkan Keskin, Oda Başkanlarıyla Kahvaltıda Biraraya Geldi

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, ilçede faaliyet gösteren meslek odalarının başkanlarıyla buluşarak, görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Keskin, Oda Başkanlarıyla Kahvaltıda Biraraya Geldi

Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleri ile Uğraşanlar Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleri ile Uğraşanlar Odası Başkanı Sami Görgen, Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası Başkanı Erol Nokta, Ödemiş Sarraflar Saatçiler, Kuyumcular ve Bijutericiler Odası Başkanı Şerif Naz, Ödemiş Terziler Odası Başkanı Ayhan Akçam, Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Silay, Ödemiş Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Nihat Kahya, Ödemiş Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Necati Gülgen, Ödemiş Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mustafa Ali Köksoy, Ödemiş Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut Usluca, Küçük Menderes Sulama Birliği Başkanı Özay Kaptan ile Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleri ile Uğraşanlar Odası Genel Sekreteri Hülya Çavuş katıldı.

Ödemiş’te özellikle esnafın sorunlarının ele alındığı ve çözüm önerilerinin geliştirildiği toplantıda Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin de belediyenin projeleriyle ilgili çeşitli bilgiler verdi. Meslek odalarının başkanları da esnafların belediye çalışmalarına ilişkin görüş ve taleplerini Başkan Keskin ile paylaştı.

İlçedeki meslek odaları ve STK’larla bundan sonra da bir araya gelmeye devam edeceğini ifade eden Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, “Ödemiş’te şimdiye dek odalarla görüş alışverişinde bulunarak pek çok çalışma gerçekleştirdik. Sorun olabilecek konuları odalarla yaptığımız toplantılarla çözdük. Bundan sonra STK’lar ve meslek odalarımızla her zaman yan yana Ödemiş’in gelişimi için çalışmaya devam edeceğiz. Belediye çalışmalarına STK’ların katkısı ve ilgisi çok önemli” diye konuştu.

Kaynak: İHA