Ardahan Belediyesi 5 Yıllık Çalışmalarını İçeren Bir Dergi Hazırlattı

2009 yerel seçimlerinde Ardahan Belediye Başkanlığına seçilen Belediye Başkanı Faruk Köksoy, görev süresi içinde yaptığı çalışmaları konu alan ‘Ardahan Belediyesi Projeleri 5. Yıl’ isimli bir dergi hazırlattı.

Ardahan Belediyesi 5 Yıllık Çalışmalarını İçeren Bir Dergi Hazırlattı

Belediye personeli tarafından hazırlanan dergide, Ardahan Belediyesi tarafından yapılan projeler ve hayata geçirilen çalışmalar yer alıyor.

Başkan Faruk Köksoy, Belediye Personeli tarafından hazırlanan ’’Ardahan Belediyesi Projeleri 5. Yılı’ adlı derginin yapılan çalışmaların halka duyurulması ve gelecek yıllara bırakılan bir miras olduğunu vurgulayarak, ’’Belediyemiz tarafından 5 yıl içinde yapılan çalışmalarımızın yer aldığı bu dergide projelerimiz ve yaptıklarımız detaylı olarak yer almıştır’’ dedi.

Dergide yer alan projeler; "Kapalı halk pazarı, Entegre Hayvan Pazarı, Şehir altyapısı, (Kanalizasyon şebeke hattı), Doğalgaz şebeke hattı, Kür-Kale Parkı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Parkı, Milli Egemenlik Parkı (Millet Bahçesi), Kars Garajı, Köylü Pazarı, Sahipsiz Hayvan Barınağı, Atık su Arıtma projesi, Katı Atık Depolama Projesi, Tedaş Binası yanında yapılacak olan yeni Otogar Projesi vb. Projeler ile Belediye Cenaze hizmetleri, toplu taşıma hizmetleri, temizlik hizmetleri, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler" gibi hizmetler yer alıyor.
Kaynak: İHA