Mamak Belediye Başkanı Akgül’ün Dernek Ziyaretleri Sürüyor

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, sivil toplum kuruluşları ve dernekleri ziyaret ederek halkla buluşmaya devam ediyor.

Mamak Belediye Başkanı Akgül’ün Dernek Ziyaretleri Sürüyor

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül dernek ziyaretleri çerçevesinde Ankaralılar Derneği Mamak Şubesi, Kutludüğün Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Yozgat Yerköy Derebağı Köy Derneği ve Çankaya Evciler Mahallesi Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Akgül’ün ilk adresi Ankaralılar Derneği Mamak şubesinin düzenlediği aşure etkinliği oldu. Ankaralılarla bir araya gelen Akgül, gönül birliği ile sağlam köprüler kurduklarını kaydederek, “Hemşeri derneklerimizin düzenlemiş olduğu bu programlar bizleri bir araya getiriyor, kaynaştırıyor. Ankara’da yaşıyor, Ankara’yı seviyor ve Ankara’ya hizmet ediyoruz. Bizi bir araya getirerek kaynaşmamızı sağlayan dernek temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Akgül’e ziyareti sırasında Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Meclis Başkanvekili Erdal Ak, Grup Başkanvekili Faruk Gültekin ve başkan yardımcıları eşlik etti.
Kaynak: İHA