Kaza Yapan Kazazedeler Hırsız Çıktı

Kastamonu’da kaza yapan kazazedelerin hırsızlık ve yağma suçlarına karıştıkları tespit edildi.

Kaza Yapan Kazazedeler Hırsız Çıktı
Adli makamlara çıkartılan zanlılar, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, Aktekke Mahallesi Safalan Caddesi üzerinde Mustafa Ö. (19) idaresindeki 37 DK 905 plakalı otomobilin, park halindeki minibüse çarpması sonucu meydana gelen trafik kazası cezaevinde sonuçlandı.

Kazada aşırı alkollü oldukları iddia edilen sürücü Mustafa Ö. ile Fatih P. (19) yaralandı. Yaralılar, kaza sonrası çevreye saldırarak bindikleri ambulansın da camını kırıp, sağlık ekiplerine zorluk çıkarttı. Ayrıca kaldırıldıkları hastanede de taşkınlık yapan kazazedeler, polis ve sağlık ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirilebildi.

Tedavilerinin ardından gözaltına alınan kazazedelerin, yapılan incelemeden sonra birçok suça karıştıkları tespit edildi. Bunun üzerine soruşturmayı genişleten polis ekipleri, kazazedelerin Kastamonu’da, çeşitli zaman aralıklarında otomobillerden oto müzik seti ile aksesuarlar aldıklarını belirledi. Ayrıca kazazedelerin, bir otelde yağma olayına karıştıkları tespit edildi. Ardından polis ekipleri tarafından ifadesi alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara çıkartıldı. Mahkemece tutuklanan zanlılar, Kastamonu Cezaevi'ne gönderildi.
Kaynak: İHA