Park Halindeki Otomobile Çarpan Araçta Can Pazarı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Mimar Sinan bulvarı üzerinde meydana gelen kazada, iddiaya göre sollama yapan bir aracın korkutması sonucunda kontrolden çıkarak, kaldırım üzerinde park halinde olan özel otomobile çarpan araçtaki 2'si çocuk 3 kişi yaralandı.

Park Halindeki Otomobile Çarpan Araçta Can Pazarı
Direksiyon başında sıkışan bayan sürücü itfaiye arama kurtarma ve 112 Acil servis ambulansında görevli sağlık ekiplerinin yardımı ile kurtarıldı.
İNGAZ kavşağından gelip yeni devlet hastanesi inşaatı istikametine seyir halinde olan sürücü Ayla Akkoç (32) yönetimindeki 16 KJB 34 plakalı özel otomobil, iddiaya göre yanından aniden sollama yapan aracın korkutması sonucunda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan özel otomobil, kaldırım üzerinde park halinde olan 16 F 7360 plakalı özel otomobile ve apartmanın bahçe duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle park halindeki araç yaklaşık 5 metre ilerideki beton enerji nakil hattı direğine çarparak durdu.

Kaza sonucunda şoför kapısının darbe alması sonucunda bayan sürücü şoför koltuğunda sıkışırken, yanında bulunan çocukları 14 yaşındaki Merve Akkoç ile 5 yaşındaki Emre Akkoç yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 acil servis ile itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye arama kurtarma ekipleri ve 112 Acil servis ambulansında görevli sağlık ekipleri, şoför mahallinde sıkışan bayan sürücüyü kurtarmak için yoğun çaba harcadı.

BABALARI TESELLİ ETTİ
Kazayı öğrenerek olay yerine gelen yaralı sürücünün eşi Davut Akkoç, çocukları ve eşine moral verdi.

Şoför kapısı havalı kesici yardımı ile yerinden kesilerek, Akkoç araçtan çıkarıldı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından acil servis ambulanslarıyla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Olay yerindeki kazaya karışan araçlar çekici yardımı ile yoldan çekilirken, kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İHA