Koop - İş Sendikası Kayseri Şubesinde Genel Kurul

Kayseri Koop-İş Sendikasında genel kurul yapılırken, kurulda tek aday mevcut şube başkanı İdris Güven yeniden göreve seçildi.

Koop - İş Sendikası Kayseri Şubesinde Genel Kurul

Bir otelde düzenlenen genel kurula, Koop-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İdris Güven ve çok sayıda Koop-İş Sendikası üyesi katıldı.

Genel kurulda tek aday olan mevcut şube başkanı İdris Güven yeniden göreve seçildi. Kurulda konuşan Güven, "12. Olağan Genel Kurulumuzu bugün yapmaktayız. Genel Kurulumuza Kayseri, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat illerimizden delege arkadaşlarımız katıldı.

Türk-İş Sendikasına bağlı Koop- İş Sendikasının üyeleri burada demokratik bir seçim yaparak kendi şube başkanını belirlemektedir. Aşağı yukarı 2010 yılında yapmış olduğumuz genel kuruldan bu yana 4 yıllık sürecin değerlendirilmesi, üyelere ve delegelere bilgi verilmesi yapılmaktadır" dedi.

Kaynak: İHA