Milli Piyango Çekilişi Niğde'de Yapıldı

Milli Piyango'nun 19 Kasım çekilişi Niğde'de yapıldı.


İnönü mahallesi Sosyal Tesisi'ndeki çekiliş törenine Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer, belediye başkanı Faruk Akdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Hayreddin Akçıl, emniyet müdürü Ali Doğa Uludağ, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, kamu kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Kılıç, çekiliş töreninde yaptığı konuşmada, Milli Piyango İdaresinin bir süre önce Niğde'ye Yüksek Öğrenim Yurdu kazandırdığını belirterek, "Milli Piyango idaremizin bu güzellikten sonra çekilişi de ilimizde yapması çok güzel. Niğde'nin adını Türkiye'ye duyurması adına yardımcı olacak. Ayrıca birlik ve beraberliğimizi pekiştirme, kaynaşma, tanışma ve sık sık yanyana gelmek için fırsat verdikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra çekiliş için butona basan Vali Kılıç, "hayırlı osun" temennisinde bulundu. Büyük ikramiye 523231 numaralı bilete isabet etti. Büyük ikramiyenin İstanbul'da satılan bilete çıktığı bildirildi.

Öte yandan tören alanında çekilişi izleyen vatandaşlara dağıtılan broşürlerde bulunan numaralar için de çekiliş yapıldı. Salonda bulunan 5 talihli yapılan çekilişle LCD televizyon sahibi oldu.

Çekilişin ardından şarkıcı Orhan Ölmez konser verdi.

Kaynak: AA