Mhp Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sancaklı Açıklaması

Eski milli futbolcu ve MHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Saffet Sancaklı, partisinin Çayırova İlçe Teşkilatı’nda istişare toplantısı düzenledi.

Mhp Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sancaklı Açıklaması

AK Parti’nin Diyarbakır ziyaretini eleştirerek, "İktidar partisi Diyarbakır’da Türk vatandaşlarla vedalaştı" diyen Sancaklı, "Bir yıldır hazırlandığımız büyükşehir başkanlığı çok önemli seviyede. 31 Mart günü o koltuklara MHP oturacak. Kocaeli MHP’nin tarihi oyunu alacaktır. Bu hareket dünyadaki en büyük Milliyetçi hareket olacaktır. 44 yıl önce kurulmuş olan partimiz, vatan, bayrak ve ezan üzerine kurulmuştur ve aynı yolda devam etmektedir. MHP Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez çimentosudur" dedi.

"MHP aslanları, Kocaeli başta birçok ilde üç hilali dikecek, buda bize çok büyük bir moral olacaktır" diyen Sancaklı, şunları söyledi:
"Ben genel başkanıma söz verdim. 'Kocaeli’de seçimi alacağım' dedim. Bir yıldır çalışıyorum bölgede, ben bunu sizlere güvenerek dedim. Türkiye’yi uçuruma götürenlerin yanında olan kişiler kendi kişisel çıkarlarını Türkiye Cumhuriyeti'nin önünde tutanlar hem insanlar katında, hem Allah katında gereken değeri alacaktır. Ama ülkücü hareket ve MHP aslanları tarihe birer kahraman olarak geçecektir. Sizi 31 Mart sabahı büyükşehir belediyesinde kahve içmeye bekliyorum."
Kaynak: İHA