Bozüyük Belediyesi 2014 Yılı Bütçesi 57 Milyon 500 Tl

Bilecik’in Bozüyük İlçe Belediye Meclisi, kasım ayı olağan meclis toplantısının ikinci bileşimi tamamlandı.

Bozüyük Belediyesi 2014 Yılı Bütçesi 57 Milyon 500 Tl
Toplantı da 2014 yılı belediye bütçesi 57 milyon 500 TL olarak kabul edildi.
Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı başkanlığında yapılan toplantıda 2014 yılı performans programı ve bütçe görüşmeleri yapıldı. İlk toplantıda plan ve bütçe komisyonuna sevk edilen performans programı, gelir ve gider bütçesi ile bütçe kararnamesi konularında komisyonun almış olduğu kararlar açıklanarak oylandı. Komisyon, 2009 yılında hazırlanan belediye stratejik planda yapılan amaç ve hedeflerin performans programına uygun olmadığından hazırlanan performans raporu bütçe ile uyuşmadığını, 2015 yılı için hazırlanacak stratejik plan ve performans programının özveri ile hazırlanması gerektiğini belirtti.

Ardından yapılan oylamada belediye performans programı toplantıya katılan 2 CHP'li meclis üyesinin çekimser oyuna karşı oy çokluğu ile kabul edildi

Ardından 2014 yılı belediye gelir ve gider bütçesi maddeler halinde tek tek okunarak oylandı. Yapılan oylamada gelir ve gider bütçesi 57 milyon 500 TL olarak 2 CHP'li meclis üyesinin çekimser oyuna karşı oy çokluğu ile kabul edildi. Son olarak bütçe kararnamesi de maddeler halinde okunarak oylandı. Bütçe kararnamesi de yine 2 çekimser oya karşılık toplantıya katılan diğer meclis üyelerinin tamamının kabul oyu ile kabul edildi. Plan ve bütçe komisyonuna sevk edilen konuların görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.
Kaynak: İHA