Yakaladığı Hırsızla Birlikte Çatıdan Düşen Polis Ağır Yaralandı

Kartal’da bir fabrikanın çatısına saklanan hırsızı yakalayan polis, çatının çökmesiyle birlikte hırsızla birlikte aşağıya düştü.

Hırsız hafif şekilde yaralanırken başının üzerine düşen polis memuru ağır yaralandı.
Olay, Cumhuriyet Mahallesi Murat Sokak 12 Numara üzerinde saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Bir fabrikaya hırsız girdiği ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, hırsızın yakalanması için işyerinde arama başlattı. Hırsızın çatıya çıktığını tespit eden ekipler, şüphelinin arkasından çatıya çıktı. Burada hırsızı yakalayan polis ansızın çöken çatıyla birlikte yakaladığı şüpheliyle birlikte aşağıya düştü. Beklenmedik kazada şüpheli hafif şekilde yaralanırken başının üzerine düşen polis memuru ağır yaralandı. Şüpheli şahıs olay yerinde gözaltına alınırken ağır yaralanan polis memuru Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan polis memurunun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayın görgü tanığı bir vatandaş, “Polis arkadaşları gördüm aşağı indim. Polis arkadaşların içeri gittiğini söylediler, bende yan komşuda anahtar olduğu için açtırdım. Burada hırsız ile polis beraber aşağı düştü ve yaralandı. Polis arkadaşın durumu ağırdı” dedi
Yaralı polisin hastanedeki tedavisi sürerken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA