Keçiörenli Emeklilere Özel Keçiören Turu

Emeklilik dönemini sosyal hayattan uzak, evde oturarak geçirmek istemeyen güngörmüşlerimizin oluşturduğu Keçiören Belediyesi Emekliler Platformu üyelerine Keçiören Belediyesi tarafından "Keçiören Tanıtım Gezisi" düzenlendi.

Keçiörenli Emeklilere Özel Keçiören Turu

Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren Emekliler Platformu Üyeleri, Keçiören Tanıtım gezisi ile biraraya geldi. Keçiören'li emekliler tanıtım gezisi ile dinlenme ve yenilenme imkanı bularak stres atarken, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın döneminde gerçekleştirilen projeleri ve hizmetleri de yerinde görme imkanı yakaladılar.

Gezi programı çerçevesinde önceden belirlenmiş noktalar ve güzergah üzerinde yer alan belediye tesisleri ziyaret edildi. Tura katılan emeklilere belediyenin yapmış olduğu tesisler ve hizmetler hakkında bilgi verildi.

Platform üyeleri gezi programında gördükleri tesisler ve hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade ederlerken, emeklilere yönelik bu tip uygulamaların sürdürülmesini istediler.

Keçiören Belediyesi Emekliler Platformu Üyeleri tur süresince Botanik Parkı, Deniz Dünyası, TOGEM binası, Yonca Yaşam Merkezi, Emir Timur Parkı, Kamil Ocak İ.Ö.O. Kapalı Spor Merkezi, Çaldıran Pazar Yeri, Osmangazi Parkı, Şevkat Evi, Ufuktepe Mahalle Konağı, Aşık Veysel Parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, 19 Mayıs Zümrüt Yaşam Alanı, Mevlana Kültür Merkezi, Esertepe Pazar Yeri Mahalle Konağı, Yayla Pazar Yeri Mahalle Konağı, Sancaktepe Pazar Yeri, Metin Alagöz Gençlik Merkezi, Yeni Etlik Caddesi Yeni Etlik Parkı, Güngörmüşler Konağı, Yavuz Sultan Selim Parkı, A. Eğlence Parkı, Yunus Emre Kültür Merkezi, Emrah Mahallesi Mahalle Konağı ve Çiçekli Parkı'nı ziyaret etti.
Kaynak: İHA