Cizre’de Kasa Hırsızlığı Yapan 1 Kişi Tutuklandı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde bir iş yerinden çelik kasa hırsızlığı yaptığı tespit edilen 1 kişi çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cizre’de Kasa Hırsızlığı Yapan 1 Kişi Tutuklandı

Edinilen bilgiye göre Dicle Mahallesi Yafes Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerine gece geç saatlerde giren S.D. içeride değerli eşyaların bulunduğu çelik kasayı alarak kayıplara karıştı. Sabah iş yerine gelen iş yeri sahibi Nimet Kuzu soyulduğunu anlayınca durumu hemen polise bildirdi. Cizre Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri kaçan hırsızı yakalamak için ilçede geniş çaplı bir araştırma başlattı. Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu araştırma sonucu hırsızlık zanlısı S.D. olaydan bir gün sonra Dörtyol Kavşağı mevkiinde bir araç içerisinde seyir halinde iken gözaltına alındı. Şahıs üzerinde ve araçta yapılan aramada parmak izi bırakmamak için eldiven, çelik kasayı açmak için murç ve hırsızlık malzemeleri bulundu. S.D. ifadesi alınmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Hırsızlık, mala zarar verme, yaralama, uyuşturucu gibi birçok suçtan dosyası bulunan S.D. ifadesi alındıktan sonra sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi

Kaynak: İHA