Engelli Vatandaşa Akülü Tekerlekli Sandalye Hediye Edildi

Döşemealtı Belediyesi Başkanı Nurettin Tursun tarafından engelli bir vatandaşa akülü tekerlekli sandalye verildi.


Geçirdiği bir kazanın ardından yaşama tekerlekli sandalya ile tutunan Kovanlık köyünde yaşayan Süleyman Uysal'a, Döşemealtı Belediyesi tarafından akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Tekerlekli sandalyeyi alan Uysal, "Tekerlekli sandalye ile yaşamım bir hayli zor ve yorucuydu. Belediyemizin zor zamanımda uzattığı yardım eli için herkese minnettarım. Artık hayatım daha kolaylaşacak, ben de bu durumdan çok mutluyum" dedi.

Tursun ise belediye olarak vatandaşların daha iyi bir yaşam sürmelerini temel amaç edindiklerini dile getirdi.

Belediyeciliğin her alanda hizmeti gerektirdiğini vurgulayan Tursun, "Altyapı, yol, kaldırım, park ve buna benzer hizmetlerin yası sıra sosyal belediyecilik de çok önemlidir. Bizlerin temel amacı halkımızın hayatını kolaylaştırmaktır. Süleyman kardeşimizin bundan sonraki hayatını biraz daha kolaylaştırabilirsek ne mutlu bizlere" diye konuştu.

Herkesin potansiyel engelli adayı olduğunu dile getiren Tursun, şöyle konuştu:

"Vücudumuzun sağlıklı haline güvenip engelli vatandaşlarımızı görmezden gelemeyiz. Benzer kazalar herkesin başına gelebilir, herkes bir gün engelleri aşmak zorunda kalabilir. Biz de belediye olarak bu anlayışla engel tanımayan vatandaşlarımız için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız."

Kaynak: AA