Sürücü Kazaya Bakınca Zincirleme Kaza Oldu

Adana'da seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet sürücüsü metro köprüsü altına girerek beton bariyere çarptı.

Sürücü Kazaya Bakınca Zincirleme Kaza Oldu
Yoldan geçen başka bir sürücü ise kaza yapan araca bakmak için yavaşlayınca, zincirleme trafik kazasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre kaza, merkez Çukurova ilçesine bağlı Belediye Evleri Mahallesi'nde meydana geldi. Gökhan Duman'ın kullandığı 01 GJ 568 plakalı kamyonet, Turgut Özal Bulvarı'nda seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine metro köprüsü altında beton bariyere çarptı.

Bu arada, 34 ZL 3363 plakalı otomobil sürücüsü Ulaş Bikir yavaşlayarak kaza yapan kamyonete bakmak istedi. Bu sırada arkadan gelen 01 BEP 20 plakalı otomobilin hamile sürücüsü Emel Taymaz, Bikir'in kullandığı otomobile arkadan çarptı. 01 LU 243 plakalı kamyonet ise, Taymaz'ın otomobiline çarptı. Meydana gelen zincirleme kazada hamile kadın Emel Taymaz fenalaşırken, çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazada 2 kişi de hafif şekilde yaralandı

Zincirleme kazaya ailesiyle alışverişten dönerken yakalanan kamyonet sürücüsü Ahmet Çiftçi, "Öndeki araç durunca biz de ona çarptık" dedi.

Çiftçi'nin 7 yaşındaki kızı Yeter ise kazadan sonra gözyaşlarına boğuldu. Yeter'i annesi Reyhan ve ablası Güler Çiftçi sakinleştirmeye çalıştı. Abla Çiftçi, kazanın bir anda olduğunu, ne olduğunu anlamadıklarını söyledi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA