'Ailede Sevgi Dilinin Özendirilmesi' Projesi

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından il genelinde başlatılan "Ailede Sevgi Dilinin Özendirilmesi Projesi" Sorgun'da başlatıldı.


Sorgun Emniyet Müdürü İbrahim Üney, yaptığı açıklmada, projenin amacının il genelinde aile içi şiddet olaylarını en aza indirmek olduğunu belirterek, şiddet olaylarının yaşanmaması için ailelerin bilinçlenmesi ve bilgilendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Üney, evde huzur ortamına zemin hazırlamanın yolunun anne, baba, çocuk, ve kardeşler arasında iletişim kalitesini artırmaktan geçtiğini ifade ederek şu bilgileri verdi:

"Aile içi problemlerin şiddetle değil sevgi dili ile çözülmesini sağlamak gerekir. Şiddetin olmadığı mutlu aile modelinin oluşmasına katkı sağlamak ve çocukların suça sürüklenmesinin önüne geçmek amacıyla Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından 'Ailede Sevgi Dilinin Özendirilmesi Projesi' hazırlandı. Proje ile ilgili 6 kasımda İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu'nda İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bir seminer düzenlenecek. Bu seminere bütün halkımız davetlidir."

Kaynak: AA