İkçü Tıp Fakültesı İlk Tıpta Uzmanlık Öğrencısını Mezun Ettı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi ilk uzman öğrencisini mezun etti.

İkçü Tıp Fakültesı İlk Tıpta Uzmanlık Öğrencısını Mezun Ettı
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Pediatri Anabilim Dalı, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim Görevlileri ve Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Pediatri Anabilim Dalı'ndan misafir öğretim üyelerinden oluşan jürinin yaptığı sınavı başarı ile geçen Araştırma Görevlisi Özgen Soyöz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda ihtisasını aldı.
İKÇÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Malas, ilk mezunlarını vermenin heyecanını ve gururunu yaşadıklarını belirterek: “İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi kurulalı üç yıl oldu. Sınavını başarıyla geçen Araştırma Görevlimiz Özgen Soyöz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda ihtisasını alarak ilk mezunumuz olmaya hak kazandı. Kendisini tebrik ediyorum ve kariyerinde başarılar diliyorum” dedi.

İKÇÜ Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bumin Dündar, İzmir'in en genç devlet üniversitesinin Tıp Fakültesi olarak ilk uzmanın kendi bölümlerinden mezun olması nedeniyle büyük gurur duyduklarını belirterek, Soyöz’ü tebrik etti ve kendisine başarılarla dolu bir meslek hayatı diledi.

Çiçeği burnunda Uzman Hekim Özgen Soyöz ise: “Kâtip Çelebi Üniversitesi’nde uzmanlık alan ilk tıpta uzmanlık öğrencisi olma çok güzel bir duygu. Bundan sonra da yoluma İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin ilk uzmanı olmanın verdiği sorumlulukla yoluma devam edeceğim. Hocalarımın hepsine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA