Deliilyas Beldesi Yeşilyurt Cami İbadete Açıldı

Altınyayla İlçesine bağlı Deliilyas Beldesi’nde yapımı tamamlanan Yeşilyurt Cami düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Deliilyas Beldesi Yeşilyurt Cami İbadete Açıldı
Beldede hayırsever vatandaşların katkıları ile yaptırılan ve yaklaşık 300bin TL’ye mal olan caminin açılışına Vali Yardımcısı Salih Ayhan, Altınyayla Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş, İlçe Müftüsü Metin Aktaş, Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Ali Deniz ve belde sakinleri katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından caminin açılışı yapıldı.

Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Ali Deniz, caminin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek ,”Beldemiz yeni bir camiye kavuştu. Bu güzel mabedin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Altınyayla Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş ise,”Halkın büyük gayretleri ile Deliilyas beldemize yeni cami yapıldı, iş adamlarımız başta olmak üzere, Yeşilyurt Mahallesi Muhtarımıza ve belde sakinlerine verdikleri destekten ötürü şükranlarımı sunuyorum. ”dedi.

Vali Yardımcısı Salih Ayhan ise, vatandaşların örnek bir davranış sergileyerek, beldeye yeni bir ibadethane kazandırdıklarını söyledi.

Belde sakinlerinin ciddi bir iş birliği çalışması yaptıklarını ifade eden Ayhan, “ Camimiz beldemize hayırlı uğurlu olsun, maddi manevi katsı sunan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Ali Deniz, Vali Yardımcısı Salih Ayhan ve Altınyayla Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş’a beldeye yapılan hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
Kaynak: İHA