Milletvekili Yıldız’dan Bayram Ziyaretleri

CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, kurban bayramı dolayısıyla ilçe, belde ve köylerde vatandaşlar ile bayramlaştı.

Milletvekili  Yıldız’dan Bayram Ziyaretleri

CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız ve Cumhuriyet Halk Partisi heyeti, bayram süresince ilçe, belde ve köylerde düzenlenen çeşitli etkinliklere katıldı.

CHP heyeti, bayram programı kapsamında ilk olarak Fatsa ve Ünye ilçelerinde ve Ilıca beldesinde vatandaşlarımızla bayramlaştı.

CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız ve heyet, bayram ziyaretlerine Kabadüz ilçesi, Yokuşdibi Beldesi, Turnalık Obası, Çambaşı Yaylası, Yeşilce Beldesi ve Mesudiye ilçesindeki vatandaşlarla bayramlaşarak devam etti. Yapılan ziyaretlerde esnafları tek tek ziyaret edip, esnafın ve vatandaşın bayramını kutladılar.

Ordu Milletvekili İdris Yıldız, bayram suresince ziyarette bulunduğu ilçelerde, beldelerde ve köylerde vatandaşların sorunlarını dinledi.

“Yapılan ziyaretler suresince vatandaşlarımızın yaşadıkları sıkıntıları değerlendirme imkanı bulduk” diyen Yıldız, “Sorunların giderilmesi için gerekli girişimleri yapacağız. Ordu'nun sorunlarını Meclis gündemine taşımaya devam edeceğiz. Ordu'yu büyütmek ve geliştirmek adına ciddiyetle çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki yerel seçim Ordu'nun geleceği için hayati önem taşımaktadır. Vatandaşlarımızın desteğiyle Ordu'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını göndere çekeceğimize inancım tam” diye konuştu.

Kaynak: İHA