Ak Parti Mersin Milletvekili Uzun Açıklaması

AK Parti İçel Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, toplumu birleştiren, gerçek anlamda huzur, barış, güven ortamı sağlayan tek yolun milli, manevi birlik anlayışı içerisinde, yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak olduğunu belirtti.


Uzun, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Kurban Bayramı'nın Allah'a yakınlaşmak adına çok sevdiği oğlunu feda edebilen Hz. İbrahim'in kutlu anısı olduğunu ifade etti.

Kurbanın Allah'a itaatin, teslimiyetin, güçlü ve derin bir imana sahip olmak gerektiğinin bir hatırlatması olduğunu belirten Uzun, şunları kaydetti:

"Allah bizleri de onlar gibi, tam bir teslimiyetle teslim olanlardan ve itaat edenlerden olmayı nasip eylesin. Toplumu birleştiren, gerçek anlamda huzur, barış, güven ortamını sağlayan tek yol, milli, manevi birlik anlayışı içerisinde, yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamaktır. Güçlü olmanın en önemli şartı milletçe dayanışma, birlik ve beraberlik içinde bulunmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin, ülkemizin ve değerli hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."

Kaynak: AA