Kağıthane Belediyesi'nden 600 Çocuğa Bayramlık Elbise

Kağıthane Belediyesi yardıma muhtaç 600 çocuğa bayramlık elbise yardımı yaptı.


Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ihtiyaç sahibi çocukların bayrama daha mutlu girmesi için Sosyal Yardım Mağazası'nda bir program düzenleyen Kağıthane Belediyesi, 600 çocuğu giydirdi.

Belediyede gerçekleştirilen dağıtım töreninde, Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç'ın yanı sıra Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin, Sosyal ve Yardım İşleri Müdürü Sadık Şişman, AK Parti Kağıthane Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık ile AK Parti Kağıthane Gençlik Kolları Başkanı Şaban Demirel, çocukları giydirdiler.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, şunları kaydetti:

"Kağıthane'de yaşayan herkesle birlikte biz büyük bir aileyiz. Bazı kardeşlerimiz ihtiyaç sahibi olabilir. Biz onların elinden tutacağız, hayırsever insanlar tutacak. Engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi insanlarımıza hizmet, beni daha çok mutlu ediyor. Onların sorunlarını çözmek, başlıca görevimiz."

Bayram öncesi tespit ettikleri çocukları sosyal mağazaya davet ettiklerini bildiren Kılıç, "Bu bayram öncesi, çocuklarımızı sevindirmek istedik ve onları giydirdik. Bugün buraya gelen yaklaşık 60 çocuğumuzla bu birlikte bu sayı 600'ü buldu. Çocuklarımız, monttan ayakkabıya kadar diledikleri kıyafetleri seçtiler. Onları giydirdik. Kıyafetlerini giyince yüzlerinde beliren o tebessüm, bizi de çok mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA