Derbent’te Cami Derneği Üyelerine Teşekkür Belgesi

Konya’nın Derbent İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, Derbent Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyelerine teşekkür belgesi verdi.

Derbent’te Cami Derneği Üyelerine Teşekkür Belgesi

Derbent Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Alişar ve Hümmet Avcı, Mehmet Eşgin, Ahmet Ünal ve Ahmet Balcı’dan oluşan dernek üyeleri Başkan Hamdi Acar’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Acar, dernek tarafından ilçede yapılan çalışmaları takdir ettiğini söyledi.

Dernek üyelerinin yörede halen etkin bir çalışma yürüttüğünü ifade eden Acar, “Sağolsunlar Merkez Camisi’nin dış cephe kaplamasını yaptılar. Hacı Ahmet Mahallesi’nde de böyle bir çalışma yapıyorlar. Derneklerimizin yaptığı bu tür faaliyetler bizim gibi küçük ilçelerde çok önemli görevler üstleniyor. O yüzden kendilerini çok önemsiyoruz. Sonuç itibariyle bu tür dernek ve kuruluşlar bu çalışmaları yapmayacak olsa, buradaki faaliyetler de bize kalıyor. Dolayısıyla bizim yükümüzü de hafifletmiş oluyorlar. Ben dernek üyelerimize yapmış oldukları bu çalışmalardan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Acar, ziyaretin sonunda ilçeye hizmetlerinden dolayı dernek mensuplarına birer teşekkür belgesi verdi.
Kaynak: İHA