Ak Parti'li Kadınlar Kozan’da Toplandı

AK Parti Adana İl Kadın Kolları tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen İlçe Kadın Kolları Başkanları Toplantısı, Kozan’da gerçekleştirildi.

Ak Parti'li Kadınlar Kozan’da Toplandı
Yaverin Konağı’nda İl Başkanı Emine Karaköse başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

AK Parti'li kadınların gerçekleştirdiği aylık olağan toplantısının gündeminde 6 Ekim’de Adana’ya gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın karşılanması ve en iyi bir şekilde miting alanında olunması ile 2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler vardı

2014 yerel seçimlerinden zaferle çıkacaklarına inandıklarını belirten AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, “Aylık Olağan İlçe Kadın Kolları Başkanları toplantımızı gerçekleştirdik. 6 Ekim'de başbakanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Adana’ya geliyor. Karşılama için çalışmalarımız devam ediyor. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarımızı uzun zamandan buyana sürdürüyoruz. Bizler AK Partili Kadınlar olarak çalışmalarımızı seçimden seçime yapmıyoruz. Bizler yarın seçim olacakmış gibi tüm ilçe kadın kolları başkan ve üyelerimiz ile birlikte aralıksız olarak devam ettiriyoruz. Arkadaşlarımız ile ekip ruhu içerisinde zafere ulaşacağımıza inancımız tamdır. Artık Adana Büyükşehir Belediyesini AK Belediyecilik ile tanıştırma zamanı geldi” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA