Varsak'tan Lara'ya Ulaşım Artık Daha Kolay

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan düzenlemeyle, VL 31 ve VL 31A tabelasını taşıyan araçlar, saat 06.00'dan 23.00'e kadar Varsak'tan Lara'ya kadar hizmet verecek.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı tarafından VL 31 Varsak Kızılarık-Mevlana-Kırcami-Muratpaşa Belediyesi-Güzeloba-Lara hattının yanı sıra VL 31A Varsak-Kızılarık-Dedeman-Özgürlük Bulvarı-Muratpaşa Belediyesi güzergahlarını içeren yeni hatlar hizmete başladı.

Bundan sonra VL 31 ve VL 31A tabelasını taşıyan araçlar, saat 06.00'dan 23.00'e kadar Varsak'tan Lara'ya kadar hizmet verecek.

Varsak Esentepe Mahallesi Muhtarı Nasuh Kula, yaptığı açıklamada, Varsaklılar olarak Antalya'nın dört bir tarafına rahat ve konforlu ulaşım ile ulaştıklarını belirterek, 2009 yılı öncesinde hastaneler bölgesi ile kent merkezine ulaşımda sorun yaşadıklarını anlattı.

Kula, ''Bu yöndeki taleplerimizi de defalarca yetkililere ilettik. Ama sonuç alamamıştık. Ulaşım Dairesi Başkanlığımızın yeni yaptığı düzenlemeyle artık Antalya'mızın dört bir tarafına sorunsuz ulaşım konforunu yaşıyoruz'' dedi.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Yayıncı: Güç Gönel
Kaynak: AA