Urlalılar, Yeni Yıla Meydanda Çoşkuyla Girdi

Urlalılar 2013’e meydanda merhaba dedi.

Urlalılar, Yeni Yıla Meydanda Çoşkuyla Girdi
Günler öncesinden başta meydan olmak üzere Urla’nın farklı alanlarını ışıklandırarak yeni yıla hazırlayan Urla Belediyesi, yeni yıl gecesi meydanda etkinlik düzenledi.

“Yeni Yılda Urla Meydanı’nda Buluşuyoruz” sloganıyla düzenlenen etkinliğe katılanlar bir yandan doyasıya eğlenirken diğer yandan hep birlikte yeni yıla girmenin mutluluğunu yaşadılar. İzmir Pop Orkestrası ve havai fişek gösterisinin yer aldığı gecede Urlalılar doyasıya eğlenerek yeni yıla girdiler.

Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu ve eşi Feyza Karaosmanoğlu da meydanda yeni yıla girenler arasındaydı. Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, herkesin yeni yılını kutlayarak bu özel gecede sahne alan İzmir Pop Orkestrası’na teşekkür etti ve çiçek sundu.

Meydan esnafı da yeni yıla özel sucuk ekmek ve salep servisi yaptılar.

Meydanda bir araya gelen Urlalılar, havai fişek gösterisi ile yeni yıla merhaba dediler. KARAOSMANOĞLU, PERSONELİN YENİ YILINI KUTLADI Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, 31 Aralık günü mesai bitimi öncesi belediye personeliyle bir araya gelerek tüm belediye çalışanlarının yeni yılını kutladı. Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, yeni yılın herkes için sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ederken yeni yılda da birlik ve beraberlik içinde Urlalılara en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

Bu arada, yeni yıl öncesi en güzel kutlama çocuklardan geldi. Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret eden Asiye Hüseyin Akyüz Bilim İlkokulu 4/A sınıfı öğrencilerinden Eylül Ercan ve Ceylin Erkısa, Başkan Karaosmanoğlu’nun yeni yılını kutlayarak geçtiğimiz yıllarda okul bahçesine diktikleri zeytinlerden elde ettikleri zeytinyağını hediye ettiler. Karaosmanoğlu, yeni yılda aldığı en anlamlı hediyenin öğrencilerin kendi emekleriyle elde ettikleri bu zeytinyağı olduğunu ifade ederek öğrencilere yeni yıl kurabiyesi sundu .
Kaynak: İHA