Edirne İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Edirne İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Edirne Valisi Hasan Duruer başkanlığında Devecihan Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, kamu kurumlarının temsilcileri, 2013 faaliyet planları hakkında bilgi verdi.

Toplantıda, 2012 yılında, kamu kurumlarının programlarında yer alan 485 işin 300'ünün bitirildiği, 2 işin tasfiye edildiği, 125 projenin devam ettiği, 61 projeye de henüz başlanmadığı belirtildi.

Vali Duruer, kurumların projelerinin devam eden projelerinin biran önce bitirilmesi gerektiğini belirterek, ''Ödenek sıkıntısı olmadığı mevcut projeleri en kısa sürede bitirerek yenilerine başlamalıyız'' diye konuştu.

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, yeni hazırladığı proje kapsamında spor tesisi kurmak isteyen belediyeler ve özel idarelerle maddi destek sağladığını söyledi.

-Alperen Ocakları'ndan müftülüğe ziyaret

Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, Edirne Müftüsü Emrullah Üzüm'ü ziyaret etti.

Cankaloğlu, Üzüm'e yeni görevinde başarılar dileyerek, ocağın Edirne'deki faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üzüm de kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının görüş alışverişinde bulunarak ortak faaliyetler yürütebileceğini ifade etti.

-Enez'de elektrik kesintisi

Enez'e bağlı Çavuşköy'de 3 saat süreyle elektrik kesintisi uygulanacak.

TREDAŞ Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yarın 13-16 saatleri arasında Çavuşköy'e 3 saat süre ile elektrik verilemeyecek.

Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran

Yayıncı: Murat Paksoy
Kaynak: AA