Bazı bakanlardan duyduğu iddiayı canlı yayında açıkladı

Recep Akdağ, "dünyanın en uzun süre Sağlık Bakanlığı yapan ismi" ünvanını aldıktan hemen sonra, görevden alındı.

Bazı bakanlardan duyduğu iddiayı canlı yayında açıkladı
Başbakanlık Basın Müşavirliği kanalıyla yapılan yazılı açıklamada 4 bakanlıkta görev değişikliği olduğu belirtildi. İçişleri Bakanılığı görevine İdris Naim Şahin'in yerine gelen Muammer Güler, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in yerine Nabi Avcı, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın yerine Ömer Çelik ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın koltuğuna Mehmet Müezzinoğlu getirildi.

Türkiye'yi sarsan kabine revizyonu sonrası gazeteci-yazar Rasim Ozan Kütahyalı Recep Akdağ hakkında müthiş bir iddiada bulundu. Kütahyalı, Türkiye gündemine bombe gibi düşecek iddiasını bazı bakanlara ve Ak Parti'nin üst düzey yöneticilerine dayandırdı.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Dinamit programında, Türkiye'de gündemi bir anda değiştiren “Kabine revizyonu” masaya yatırıldı. Rasim Ozan Kütahyalı Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın başarılı bir bakan olduğunu ifade ederken, müthiş bir iddiayı da gündeme getirdi.

CEMAAT KADROLAŞMASI YAPTI

Recep Akdağ'ın Sağlık Bakanlığı içinde cemaat kadrolaşması yaptığını öne süren Kütahyalı “Recep Akdağ belli bir cemaati ve belli bir hemşeri grubuyla çok kadrolaştı. Menzil mi dediler, bilmem ne…. Bunu bizzat bazı bakanlardan ve üst düzey yöneticilerden duydum.” dedi.

BEYAZ GAZETE