Ak Parti Osmangazi’de Stk Ziyaretleri Sürüyor
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, ‘seçimden seçime değil her zaman’ sloganıyla başlattığı sivil toplum ziyaretlerine devam ediyor.

İlçe Başkanı Cihat Çini, “Maksadımız, STK’ların dertlerine çözüm aramak ve onlara fayda sağlamak. Çözüm getirmek için de sadece seçimden seçime değil, her zaman bu konularla uğraşmamız gerektiğinin bilincinde olduğumuz için buradayız” dedi.
Dünya’daki barışı sağlamak için Balkanlar’daki barışın sağlanılmasının önemli olduğuna dikkat çeken AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, “Tarihe baktığınız da iki dünya savaşının da Balkanlar’da çıktığını görürsünüz. Türkiye olarak geçmişte bağlarımız olan bu topraklardaki meselelere kayıtsız kalmamız düşünülemez” diye konuştu.
