Melih Gökçek, CHP’lileri fena ti’ye aldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Rusya’da yaşanan gelişmeleri örnek göstererek esprili bir dille CHP’lilere yüklendi.

Melih Gökçek, CHP’lileri fena ti’ye aldı
Rusya'da alkollü biralar 1 Ocak'tan itibaren gece boyunca satışa yasaklandı. İşte bu haber ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'den de CHP'lileri ti'ye alan mesajlar geldi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan CHP'lilerle yüklenen Gökçek, Rusya örneğini göstererek esprili bir dille CHP'lileri harekete geçmeye davet etti.

'CHP MYK'SI TOPLANMALI'
Ana muhalefet partisinin MYK'yı acilen toplaması ve irticaya davetiye çıkaran Putin'i protesto etmesi gerektiğini vurgulayan Gökçek,'NASIL GECELERİ BİRA SATIŞI YASAKLANIR. BU PUTİN YARIN BİRA İÇMEYİ DE YASAKLAR. YA BU DURUM TÜRKİYE'YE SİRAYET EDERSE. VAY HALİMİZ' diye yazdı.

'HADİ CHP İŞ BAŞINA'

CHP'nin MYK'yı derhal toplaması gerektiğini yineleyen Gökçek,'CHP MYK SI DERHAL KARAR ALMALI VE MOSKOVA DA KIZIL MEYDAN DA PROTESTO MİTİNGLERİ YAPILMALI' ifadelerini kullandı. Türkiye'de ne kadar komünist varsa hepsinin Kızıl Meydan'a davet edilmesi gerektiğini vurgulayan Gökçek, 'GÜN BU GÜN...İRTİCA HORTLADI... RUSYA ELDEN GİDİYOR... HADİ CHP İŞ BAŞINA' diye yazdı.

İşte Gökçek'in o tweetleri;

Melih Gökçek, CHP’lileri fena ti’ye aldı