Afyonlu Gazetecilerin Sosyal Tesisi Törenle Açıldı

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) Sosyal Tesisleri, düzenlenen törenle Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından hizmete açıldı.

Çok amaçlı olarak yapılan tesiste lokal, yönetici odası, mescit, toplantı salonu, dinlenme odası bulunuyor. Tesisin açılışını yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, basın mensuplarının, her türlü sosyal ve kültürel etkinliği rahat bir ortamda yapabileceği böyle bir tesise kavuşmasından dolayı memnuniyet duyduğunu söyledi.

Balkanlıoğlu, dernek yönetimini ve üyeleri tebrik ederek, basın mensuplarının bir araya geleceği, dertleşeceği bir mekanın, aynı zamanda basın toplantıları yapılabileceği bir mekan olarak kullanılmasının da sevindirici olduğunu kaydetti.

Balkanlıoğlu, “Basın her şeyin üzerindedir. Kamu hizmeti yapıyor, kamuyu bilgilendiriyor. Onların da moral ve motivasyona ihtiyacı var.” dedi.

AGD Başkanı Mehmet Abdioğlulları da maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti. Abdioğulları, üyelerden aldıkları güçle, önümüzdeki aylarda daha farklı projeleri hayata geçireceklerini kaydetti.

200’ün üzerinde üyesi bulunan AGD, TOKİ ile yaptığı görüşmeler sonrasında, meslektaşlarını konut sahibi yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.