İzmit Belediye Başkanı Doğan, Marka'yı Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Fatih Akbulut'u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Doğan, MARKA'nın önemli işlere imza attığını belirterek, İzmit Belediyesi olarak ''kalkınma yerelden başlar'' inancıyla hareket ettiklerini söyledi.

Oldukça disiplinli çalışan bir kalkınma ajansının şehirlerinde olmasından memnuniyet duyduğunu dile getiren Doğan, ''Kalkınma ajanslarının ülke genelinde çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu ajanslar sayesinde yerel kalkınma sürecinde daha hızlı ve etkin yol alacağız'' dedi.

Doğan, İzmit Belediyesi olarak sosyal projeler üretme noktasında iddialı olduklarını vurgulayarak, ''Pek çok projemiz kendi alanlarında Türkiye'de ilk oluyor ve halkımıza büyük fayda sağlıyor. Emekli Evleri, Kadın Sosyal Yaşam Merkezi, Çocuk Hakları Okulu, Cephanelik Spor Kompleksi, Gölkaypark ve projesini MARKA ile hazırladığımız Şirintepe Ekopark gibi pek çok projemiz bu iddiamızın kanıtları. Biz üretken bir belediyeyiz. MARKA ile yapacağımız işbirliği ile bu süreç daha verimli hale gelecektir'' diye konuştu.

MARKA Genel Sekreteri Fatih Akbulut ise İzmit Belediyesi'nin klasik belediyecilik faaliyetlerinin dışında çok önemli projelere imza attığına dikkati çekerek, bundan sonraki süreçte İzmit Belediyesi ile birlikte hareket ederek yenilikçi kalkınma projelerinin sayılarını arttıracaklarını söyledi.

Muhabir: Şahin Oktay

Yayıncı: MUrat Paksoy
Kaynak: AA