Van’da Yeni Yılın İlk Bebekleri

Van’da yeni yılın ilk bebekleri, İstanbul Hastanesi’nde dünyaya geldi.

Van’da Yeni Yılın İlk Bebekleri
Van’da 2013 yılının ilk bebekleri “Muhammet Yusuf Özpolat” ile “Cihat Çelik” oldu . İstanbul Hastanesi’nde , Hasan Özpolat ve eşi Nuran Özpolat saat 00 . 01’de normal doğumla bir erkek bebek dünyaya getirdi . Bebeğe , " Muhammet Yusuf " ismi verildi .

İlk bebekleri olmasından dolayı son derece mutlu olduğunu belirten anne Nuran Özpolat , “Çok güzel bir duygu anlatamam . Allah herkese bebek nasip etsin . 2013 yılının çocuğuma ve tüm insanlara hayırlı olmasını diliyorum” dedi .

Baba Hasan Özpolat da , “Baba olmak çok güzel bir duygu . Anlatılmaz , yaşamak lazım . Çok mutluyum . İnşallah 2013 yılı hep böyle geçer” şeklinde duygularını dile getirdi .

Aynı hastanede saat 00 . 05’te ise Davut Çelik ile Şifa Çelik’in “Cihat” ismini verdiği bir erkek bebek dünyaya geldi . İlk bebekleri olan “Cihat”ın 2013 yılının en güzel sürprizi olduğunu ifade eden baba Davut Çelik , “Yeni yılın ailemize ve tüm insanlara mutluluk getirsin . İl bebeğimiz ve çok mutluyuz” dedi .

Bebeğini kucağına alan anne Şifa Çelik de , oldukça heyecanlı olduğunu ve yaşadığı mutluluğu tarif edemeyecek kadar güzel olduğunu söyledi .

Kaynak: İHA