Samsun'da 2013’ün İlk Bebeği 00.02'de Doğdu

Samsun'da yeni yılın ilk bebeği saat 00.

Samsun'da 2013’ün İlk Bebeği 00.02'de Doğdu
02 ' de Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ' nde dünyaya gelirken , başhekim bebeğe altın taktı . Samsun ' un Asarcık ilçesinin Acı köyünün Değirmenci Mahallesi ' nde ikamet eden Pembe Kılavuz ( 26 ) , doğum sancısı tutunca Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ' ne kaldırıldı . Pembe Kılavuz , saat 00 . 02 ' de normal doğumla 3 kilo 610 gram ağırlığında , 50 santim boyunda kız çocuğu dünyaya getirdi . İnşaat ustası baba Hasan Kılavuz ( 30 ) ise köyde olduğu için bebeğini göremedi

Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr . Halil Keskin , 2013 yılının ilk bebeği olan kız çocuğuna çeyrek altın taktı . Başhekim Keskin , anneyi de kutlayarak sağlık ve huzur diledi . 11 ve 7 yaşında iki oğlu olan Pembe Kılavuz , bir kız çocuğu dünyaya getirmeden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi .

Babası yanında olmadığı için minik bebeğe henüz isim konulmadı

Yeni yılın ikinci bebeği ise 00 . 15 sıralarında dünyaya geldi . Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ' nde komiser yardımcısı olan Macit Kaya ( 38 ) ile Emine Kaya ( 31 ) çiftinin erkek bebekleri doğdu . Sezaryenle saat 00 . 15 sıralarında dünyaya gelen bebek , ailesini sevince boğdu .
Kaynak: İHA