Aldırmaz’a Teşekkür, Altın Koza’ya Destek

Hatay'ın Erzin İlçe Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a mektup göndererek, Gezici Sinema etkinliği nedeniyle teşekkür etti, Altın Koza Film Festivali’nin Türkiye’de 1 numara olması için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.

Aldırmaz’a Teşekkür, Altın Koza’ya Destek
“Altın Koza Anadolu’nun Festivalidir” ve “Adana’dan Anadolu’ya Türk Sineması Yollarda” sloganlarıyla yola çıkan 38 il, 61 noktada 14 bin 500 kilometre yol katedip 36 milyon insanla buluşacak olan Büyükşehir Belediyesi Gezici Sineması, 8 Ağustos 2012 tarihinde 22. durağı Hatay’ın Erzin ilçesinde Erzinlilerle buluşmuştu.

Erzin Kaymakamı İskender Yönden, Cumhuriyet Başsavcısı Ö. Fatih Taze, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Garnizon Komutanı J. Yzb. Ali Bahadır Aslan, Cumhuriyet Savcısı İbrahim Koca, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ali Koyuncu, AK Parti Erzin İlçe Başkanı Mehmet Aktaş, Erzin Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar ile vatandaşların katıldığı etkinlik yoğun ilgi görmüştü.

ALDIRMAZ’A TEŞEKKÜR VE DESTEK MEKTUBU
Dolu dolu geçen etkinlikten sonra Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a mektup gönderen Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, hem teşekkür etti, hem de Altın Koza Film Festivali’nin Türkiye’de 1 numara olması için destek vereceklerini vurguladı.

Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Zihni Aldırmaz’a yazdığı mektubunda şu ifadeleri kullandı: “Sayın Zihni Aldırmaz “Altın Koza Fim Festivali Anadolu’nun Festivalidir” sloganı ile Adana’dan başlayıp Türk sinemasını tüm Anadolu’daki insanlarımız ile buluşturmayı hedefleyen ve bu kapsamda şehrimizde yapılan konser ve film gösterimi halkımızın büyük beğenisini toplamış olup, sizlere Erzin halkı adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bizler Çukurova’nın evlatlarıyız, hüzünde ve mutlulukta birlikte olur, ‘ORTAK AKIL’la her şeyin üstesinden geliriz. Kültür ve sanatta da bu böyledir, Altın Koza’yı hep birlikte 1 numara yapmak için elimizden geleni yapmalıyız.

Bu büyük mücadelede sizlere başarılar diliyor, tekrar teşekkürlerimle birlikte selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. "
Kaynak: İHA