Milletvekili Köktürk’ten Mücahit Coşkun’un Ailesine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Afyonkarahisar'da meydana gelen ve 25 askerin şehit düştüğü patlamada yoklamada ismi okunmayan Mücahit Coşkun’un ailesini ziyaret etti.

Milletvekili Köktürk’ten Mücahit Coşkun’un Ailesine Ziyaret
CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, CHP İl Başkanı Halil Furat, CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal, CHP Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Hasan Ergin, Hasan Demir, Serdar Akyol, CHP Alaplı ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kdz. Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık ve partililerle birlikte Afyonkarahisar'da meydana gelen ve 25 askerin şehit düştüğü patlamada yoklamada ismi okunmayan Mücahit Coşkun’un ailesini ziyaret ederek baş sağlığı diledi.

Mücahit Coşkun’un babası Şeref Coşkun ile bir süre görüşen Köktürk, burada yaptığı konuşmada böyle acı olayların bir daha yaşanmamasını diledi.

Terör ve bu tür olayların bitmesini istediklerini belirten Köktürk,“Konuşacak bir sözcük bulamıyoruz. Gerçekten çok üzüntülüyüz. Acı çok büyük, ben sadece Alaplı, Caycuma, Zonguldak değil tüm ulusumuz baş sağlığı diliyorum. Çünkü her birimizin bireysel acısı değil, ulus olarak yaşadığımız ve anlatılamayacak kadar büyük bir acı, bir daha yaşanmamasını istiyoruz. Artık terörün ve bu tür ölümlerin bitmesini istiyoruz. Ailelerimiz daha fazla acı yaşamasınlar, ben tüm ulusumuza baş sağlığı diliyorum” dedi.

Mücahit Coşkun’un babası Şeref Coşkun da kendilerini bu acı günlerinde yalnız bırakmayan CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, partililere ve herkese teşekkürlerini dile getirdi.

Öte yandan Karadeniz Bölge Komutanlığında görevli Deniz Binbaşı Sinan Oğuz Balaban ve Alaplı ilçe Jandarma Komutanı Emre Balci ve askeri erkan da Mücahit Coşkun’un babası Şeref Coşkun’u ziyaret etti .
Kaynak: İHA