Dtso İle Akbank Arasında Kredi Protokolü İmzalandı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile Akbank arasında düzenlenen törenle kredi protokolü imza töreni gerçekleştirildi.

Dtso İle Akbank Arasında Kredi Protokolü İmzalandı
Düzenlenen imza törenine DTSO Başkanı Metin Büyük, Başkan Vekili Bahri Bakan, Akbank Batı Karadeniz Bölge Müdürü Ümit Ülgeç, Şube Müdürü Halis Ünal, Krediler Müdürü Hatice Ebru Cömert, Ticari Satış Yönetim Müdürü Samet Divrikoğlu, Şube Operasyon Yöneticisi Ali Bulut ve Şube Ticari Müşteri İlişkileri Yöneticisi Sefa Kayacan katıldı.

Akbank ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan protokol ile sunulan KOBİ Destek Paketi'nde, KOBİ Destek Kredisi, POS Hizmetleri, Çek Karnesi, İşyeri ve POS Plus Sigortası, Şirket Kredi Kartı (Axess Business/Wings Business), Otomatik Ödeme Talimatı, Vergi/SGK Ödemeleri bulunuyor. Paket avantajlarından yararlanmak için KOBİ Destek Kredisi, Ticari Artıpara Kredisi ve Axess Business/Wings Business Kredi Kartı sahibi olunması gerekiyor.

Anlaşma kapsamında, KOBİ Destek Kredisi’nden yararlanarak, Ticari Artı Para Kredisi ile Şirket Kredi Kartı kullanan tüm KOBİ’ler 3 ay boyunca pek çok avantaja sahip oluyor. 150 bin TL’ye kadar KOBİ Destek Kredisi kullanan müşteriler, Akbank şubelerinden 10 adet havale, 10 adet EFT, 10 adet çek tahsilatı ile internet şubeden ise sınırsız havale ve EFT işlemini ücretsiz gerçekleştirebiliyorlar. 10 yapraklı çek karnesine vergi hariç ücretsiz sahip olurlarken ayrıca Akbank POS hizmetini kullanmaya başlayanlardan da POS hizmet ücreti alınmıyor.

150 bin lira üzeri KOBİ Destek Kredisi kullanan müşteriler Akbank şubelerinden 20 adet havale, 20 adet EFT, 20 adet çek tahsilatı ile internet şubeden ise sınırsız havale ve EFT işlemini ücretsiz gerçekleştirebiliyorlar. 25 yapraklı çek karnesine vergi hariç ücretsiz sahip olurlarken, Akbank POS hizmetini kullanmaya başlayanlardan da POS hizmet ücreti alınmıyor .
Kaynak: İHA