Altın Portakal Etkinlikleri Sosyal Medyada Yayınlanacak

49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali sosyal medyadan canlı olarak izlenebilecek.

Altın Portakal Etkinlikleri Sosyal Medyada Yayınlanacak
Antalya Büyükşehir Belediyesi & Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle düzenlenen 49. Altın Portakal’ın çok sayıda etkinliği, festivalin medya sponsorları arasında yer alan Matruşka Sosyal Medya Ajansı’nın desteğiyle Twitter sosyal medyasından canlı olarak yayınlanacak. Konuyla ilgili AKSAV’dan yapılan açıklamaya göre, Altın Portakal'ın vizyonu sosyal medya kullanıcılarına aktarılacak.

49. Festival’in açılış ve kapanış törenleri, geleneksel festival korteji, açılış kokteyli ve galası, basın toplantıları, film söyleşileri, Halkın Portakalı ödül töreni ve festival programında yer alan birçok etkinlik sosyal medyada paylaşılacak. Bu kapsamda popüler sosyal ağlar Twitter ve Facebook'un yanı sıra Vimeo, Google+ gibi sosyal paylaşım sitelerinde de Matruşka’nın genç ekibi tarafından Altın Portakal'ın resmi sayfaları oluşturuldu.

Özellikle sinemaseverler tarafından aktif olarak takip edilen @49AltinPortakal Twitter hesabının yanı sıra Altın Portakal'ın ana teması çerçevesinde oluşturulan #MizahMuhalefetDemokrasi 'hashtag'i ile Tweet yağmuru bekleniyor. 6- 12 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek festivalle ilgili sosyal medya üzerinden bazı sürprizlerin izleyiciyi beklediği kaydedildi .