Didim Emlakçılar Derneği Başkanı Muğla’daki Toplantıyı Değerlendirdi

Didim Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun, Muğla’da yapılan verimli geçtiği ve yabancıların mülk edinirken dikkat etmesi gereken hususlarla ilgili hazırlanan broşürün toplantıda ele alındığını belirtti.

Didim Emlakçılar Derneği Başkanı Muğla’daki Toplantıyı Değerlendirdi
Muğla’da düzenlenen Emlak Müşavirleri Dernekleri toplantısına katılan Didim Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun toplantıyı değerlendirdi. Geçen hafta Muğla Valisi Fatih Şahin başkanlığında gerçekleşen toplantıya katılımın yoğun olduğunu belirten Coşkun sektörde yaşanan sorunların tartışıldığını söyledi.

Coşkun Muğla Valiliği öncülüğünde hazırlanan “Yabancıların Ülkemizde mülk edinirken dikkat etmesi gereken hususlar” konulu broşüründe kendilerine dağıtıldığını ve bilgi sahibi olduklarını ifade etti.

Broşürlerin hava alanlarına, Otobüs terminallerine ve turistlerin sık gezdiği yerlere bırakıldığını kendilerine iletildiğini belirten Coşkun “Bu konuda İlçemizde de bir çalışma başlatmıştık. Bizim de bu konuda bilgi almamız çalışmalarımızın devamı açısında çok önemli” dedi.

Toplantıda kayıt dışı emlakçılık konusunun da masaya yatırıldığını belirten Coşkun “Vergi Dairesine başkanına bu konuda sayın Vali tarafından iletildi. Muğla Vergi Dairesi de bu konuda gerekli çalışmayı yapacaklarını söyledi.

Konuya vakıf olduğunu gerekli aksaklıkların en kısa sürede giderileceğini belirtti.

Bu konuda bilgisini tecrübesini bizlerle paylaştı. Bizlere de bu konuda her türlü yardımı yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Bizim için verimli bir toplantı oldu” ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA