Oxford Language Center ve Lider İngilizce Kursları’ndan Dev İşbirliği

Aydın merkezde kurulan ve kısa sürede başarısını kanıtlayarak yeni şubeler açan Tek Lider Eğitim Kurumları'nın İngilizce-Bilgisayar Kursları, Aydın’ın tek Oxford Sınav Merkezi olarak ilk sınavını 8 Eylül’de gerçekleştirecek.

Oxford Language Center ve Lider İngilizce Kursları’ndan Dev İşbirliği
Oxford Language Center ve Tek Lider İngilizce Kursları’nın işbirliği ile gerçekleştirilecek olan sınav, İstanbul’dan gelen özel bir sınav komisyonunca, ciddi bir ortamda uygulanıp, değerlendirmeleri yine Oxford tarafından İngiltere’de yapılacak. Sınav sonunda başarılı olan öğrencilerin OLC belgeleri ise, İngiltere’den Oxford imzalı şekilde teslim edilecek.

Bu hizmetin Aydın’da bir ilk olduğunu belirten Tek Lider İngilizce Kursları yetkilileri, İngilizce konuşmak isteyen ve seviyesini yurt dışında da geçerliliği olan bir sertifikayla belgelendirmeyi düşünen herkesi Tek Lider İngilizce Kurslarına davet ettiklerini belirtti.

Aydın’ın lider İngilizce kursu Tek Lider, bunun yanında Aydınlılara: yurt dışı eğitim programları, üniversite ve master yerleştirme, çocuklar için yaz okulları, Work & Travel / Au-Pair-USA, mesleki eğitim ve staj programları, vize danışmanlığı, yurtdışı eğitim ve sağlık sigortası, Oxford ve Cambridge Üniversitesi'ne yerleştirme, özel yatılı lise ve kolejlere yerleştirme, OLC dil sertifikaları, kısa dönem beceri kursları ile yurt dışı hizmetleri de veriyor .
Kaynak: İHA