Vali Demir'den Vali Yardımcılarına Veda Yemeği

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, farklı illere tayinleri çıkan vali yardımcılarına veda yemeği verdi.

Vali Demir'den Vali Yardımcılarına Veda Yemeği
Polisevi’nde düzenlenen veda yemeğine Vali Abdülkadir Demir’in yanı sıra tayinleri çıkan Vali Yardımcıları Halil İbrahim Ertekin, Nevzat Sinan ve Mehmet Suphi Küsbeci ile Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ve daire müdürleri katıldı

Gecede konuşan Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Denizli’nin müteşebbis insanların bulunduğu şehir olduğunu dile getirerek, 6 yıldır denizlide görev yaptığını görev yaptığı süre içerisinde keyifle çalıştığını söyledi.

Vali Yardımcısı Nevzat Sinan ise, yaklaşık 5 yıl Denizli’de görev yaptığını söyleyerek, Denizli’den güzel anılarla ayrıldığını belirtti

Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Küsbeci de, Denizli‘ye 3 yıl önce atandığını belirterek, görev yaptığı her yerde o ili veya ilçeyi benimseyerek görev yaptığını Denizli’den de güzel hatıralarla yeni görev yerine gideceğini vurguladı.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir ise kamuda çalışmanın zorluklarından birisinin de çok sık görev yeri değiştirilmesi olduğunu söyleyerek mülki idare amirliği görevinin çok onurlu bir görev olduğunu söyledi.

Farklı illere atanan vali yardımcılarının çok güzel hizmetlerde bulunduklarını belirten Vali Demir, Denizli’den ayrılan vali yardımcılarına bundan sonraki görev yerlerinde başarı dileklerini sundu.

Konuşmaların ardından Vali Demir, Trabzon Vali Yardımcılığına atanan Halil İbrahim Ertekin, Amasya Vali Yardımcılığına atanan Nevzat Sinan ve Tokat Vali Yardımcılığına atanan Mehmet Suphi Küsbeci’ye plaket ve çeşitli hediyeler verdi .
Kaynak: İHA