“Dallarımız Kırılabilir Ancak Kökümüz Derinlerdedir”

Susurluk davasında onanan cezasını Yenipazar’da çeken İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar, ziyaretçileriyle “Türk Milleti çok köklü bir ağaç gibidir. Dalları kırılabilir ancak kökü derinlerdedir’ diyerek moral verdi” mesajını gönderdi.

“Dallarımız Kırılabilir Ancak Kökümüz Derinlerdedir”
Susurluk davasında onanan 2 yıllık hapis cezasını Aydın’daki Yenipazar Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda çeken Demokrat Parti eski Genel Başkanı ve İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar’ı MHP Genel Başkan Başdanışmanı Celal Adan, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır ve MHP MYK üyesi ve Kayseri Milletvekili Mustafa Eraslan ziyaret etti.

Cezaevi ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Mustafa Eraslan, Ağar’ın yaşanan terör olayları karşısında çok üzüldüğünü belirterek, “Kendisi bu millete önemli hizmetlerde bulundu. Bizde vefa borcumuzu ödemek için zor gününde yanında olmak istedik. Ziyaretimizde konumuz artan terör olayları oldu. Yaşananlar için çok üzüldüğünü söyledi ancak asla umutsuz değildi. Bize, ‘Üzülmeyin; Türk Milleti çok köklü bir ağaç gibidir, dalları kırılabilir ancak kökü derinlerdedir. Bu millet ayağa kalkmasını bilir” diyerek moral verdi .
Kaynak: İHA