Bakan Günay, İksv’nin 40. Yıl Resepsiyonuna Katıldı

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, “Türkiye’nin gelmiş olduğu düzey, İKSV ölçütünde başka yapılanmalara da Büyükşehirlerimizde ihtiyaç olduğu duygusunu bana hissettiriyor” dedi.

Bakan Günay, İksv’nin 40. Yıl Resepsiyonuna Katıldı
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın 40. Yıl Özel Konseri öncesi düzenlenen resepsiyona katıldı.

Resepsiyona İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve çok sayıda davetli katıldı.

Resepsiyonda bir konuşma yapan Bakan Günay, “İKSV’ye bizim plaket vermemiz gerekiyor. Çünkü sadece İstanbul’un değil, ülkemizin kültür yaşamına bu 40 yıl içerisinde sayısız etkinlikle gerçekten bir meşale oldular” dedi.

Bu akşam 40’ncı yılın Berlin Flarmoni Orkestrası tarafından verilen bir konserle kutlanacağını hatırlatan Günay, “Berlin Filarmoni Orkestrası’nın burada bulunması hepimiz için çok güzel bir sevinç vesilesi. Tabi Türkiye’nin gelmiş olduğu düzey İKSV ölçütünde başka yapılanmalara da Büyükşehirlerimizde ihtiyaç olduğu duygusunu bana hissettiriyor” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, İKSV’ye destekleri için Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’a bir teşekkür plaketi verdi. Resepsiyonda ayrıca İKSV’nin öncü sponsorları Eczacıbaşı Topluluğu’na, Türk Hava Yollarına ve Vodafone şirketine teşekkür plaketi verildi.

Bakan Günay, resepsiyonda yapılan konuşma ve plaket takdiminin ardından, basına kapalı gerçekleştirilen Berlin Flarmoni Orkestrası tarafından verilen konseri izledi

Kaynak: İHA