Kaymakam Çekmen ve Belediye Başkanı Altıntaş’tan Ziyaret

Antalya’nın Elmalı ilçe Kaymakamı Mehmet Murat Çekmen ve Elmalı Belediye Başkanı Hüseyin Altıntaş, Elmalı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Halil Demir’i ziyaret etti.

Kaymakam Çekmen ve Belediye Başkanı Altıntaş’tan Ziyaret
Kaymakam Çekmen ziyaret dolayısıyla yaptığı açıklamada, üniversite ve halk bütünleşmesinin sağlanması için hep birlikte gayret göstermeleri gerektiğini belirtti.

Kaymakam Çekmen “Elmalı tarım, hayvancılık ve kültür turizmi açısından önemli bir konuma sahiptir. Bu konular üzerinde önemli projeler gerçekleştirilmelidir. Bunun bir örneğini Elmalı Belediyesi, Kaymakamlığımız ve Meslek Yüksekokulu iştirakiyle hazırlanan BAKA tarafından desteklenen Şehr-i Elmalı Projesi oluşturmaktadır” dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Altıntaş ise benzer projelerin yapılması konusundan her zaman destekçi olduklarını söyledi.

Elmalılı olarak üniversite öğrencilerine çok önem verdiklerini dile getiren Başkan Altıntaş, “Yeni MYO yönetimi ile birlikte Elmalılı vatandaşlarımızın kaynaşması sonucunda oluşturulan sinerji ile örnek ilçelerden birisi olacağız. Örneğin ilçemizde, öğrencilerimizin barınacağı bir yurt yok. Bunun en kısa zamanda giderilmesini sağlayacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Elmalı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Halil Demir de ise yaptığı konuşmada, “Yapılacak güzel işlerin neticesiyle Elmalı MYO, Akdeniz Üniversitesi’nin ışık saçan kurumlarından birisi olacaktır. Elbirliği ile bunun için çalışacağız” ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA