Eskişehir Milletvekili Ülker Can Seyitgazi'de Yapılan Çalışmaları İnceledi

AK Parti Milletvekili Ülker Can Seyitgazi'yi ve ilçede yapılan çalışmaları inceledi.

Eskişehir Milletvekili Ülker Can Seyitgazi'de Yapılan Çalışmaları İnceledi
Eskişehirli Milletvekili Ülker Can Seyitgazi’ de başlatılacak olan alt yapı çalışmaları ile ilgili Seyitgazi Belediye Başkanı Adnan Yalçın Şen’den bilgi aldı. Seyitgazi’nin yıllardır en büyük sorunu olan alt yapı işine el attıklarını söyleyen Şen, ''ilçemizin geleceğini kurtarma adına başlattığımız bu çalışmaya büyük emeği olan Sayın Milletvekilimiz Ülker Can’a teşekkür ediyorum'' dedi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Can, Seyitgazi için yapılması cesaret isteyen bir işe başlandığını belirterek, “Seyitgazi ilçesi yer üstü zenginliği kadar yer altı zenginliği ile de tarihi bir yerleşim yeri. Bu anlamda her köşesi koruma altında olan bir yerde alt yapı çalışmasına başlamak cesaret isteyen bir iş, bu cesareti gösteren Belediye başkanımızı tebrik ediyorum. Yapılan çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için bizlerde elimizden gelen tüm desteği sağlamanın gayreti içinde olacağız. İlçemiz için kalıcı eserler bırakmak bizlerin hizmet anlayışının bir sonucudur” diye konuştu.

Alt yapı çalışmalarının ardından ilçeye yapılacak olan anaokulu hizmet binasının inşaat alanını da ziyaret eden Can, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Altı derslik olarak yapılacak ana okulunun en kısa sürede bitirilerek hizmete sunulacağı söylendi .
Kaynak: İHA