Taşağıl Belediye Başkanı Alp: Soylu'nun AK Parti'ye Geçmesi Bizi Mutlu Etti

Eski Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu'nun AK Parti'ye katılacağını bildirmesi, 12 Eylül Anayasa değişikliği referandumu öncesi DP'den AK Parti'ye geçen belediye başkanını sevindirdi.

2 yıl önce yapılan referandumda DP'den AK Parti'ye geçen Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Taşağıl beldesi Belediye Başkanı Ahmet Alp, eski genel başkanları Süleyman Soylu'nun AK Parti'de siyaset yapacak olmasından mutluluk duyduğunu söyledi.

Günümüzde DP ruhunu AK Parti'nin temsil ettiğini öne süren Alp, Süleyman Soylu'nun 12 Eylül Anayasa değişikliği referandumu öncesi il il dolaşarak sandıktan 'Evet' çıkması için gösterdiği şahsi gayretlerinin takdire şayan olduğunu kaydetti.

Alp, "Soylu, onurlu ve dik duruşuyla her zaman gerçek bir demokrat olduğunu göstermiştir. Soylu'nun AK Parti'de siyaset yapacak olması ülke demokrasisi büyük kazanç. Onun referandum öncesi yaptığı çalışması ve demokrat duruşunu milletimiz hiç zaman unutmayacaktır. Süleyman Soylu, DP ruhunu günümüzde en güzel şekilde temsil eden siyasetçi. Onun gerçek bir demokrat olduğunu da merhum Aydın Menderes sağlığında bizzat referandum çalışmalarında yaptığı çalışmalar için teşekkür ederek göstermişti. Soylu'nun AK Parti'ye geçmesi demokratları mutlu etti. " dedi .