Tanrıverdi: 'teröre Destek Verenlere Hesap Sorulacak'

Yerel Yönetimler 9. Bölge Toplantısı’na katılmak üzere Antalya’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, "1 Ekim'de Türkiye Büyük Millet Meclisimiz açıldığı zaman teröre bulaşmış, terör suçu işlemiş hangi milletvekili varsa, terörle iç içe olmuş, kucaklaşmış milletvekili varsa, milletvekili sıfatına bürünmüş olan varsa bunların örtüleri kaldırılacak, yargı hesabını soracak" dedi.

Tanrıverdi: 'teröre Destek Verenlere Hesap Sorulacak'
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Yerel Yönetimler 9. Bölge Toplantısı 'na katılmak üzere Antalya 'ya geldi. Tanrıverdi, Antalya ziyareti kapsamında Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü makamında ziyaret etti. Başkan Tütüncü, Tanrıverdi 'ye, hizmetleri hakkında kısa bir bilgi verdi.

Bingöl'de meydana gelen terör saldırısını kınayan Tanrıverdi, “Evlatlarımız hain saldırıyla karşılaştılar. Şehit olan evlatlarımız var, yaralı evlatlarımız var. Şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Rengi, çeşidi ne olursa olsun, şiddet nereden, kimden gelirse gelsin terörü her şekilde lanetliyoruz“ diye konuştu.

'TERÖRE DESTEK VEREN CEZASINI ÇEKECEK '

AK Parti hükümetinin aldığı tedbirlerle terörden Türkiye'yi kurtaracağını söyleyen Tanrıverdi, '1 Ekim'de Türkiye Büyük Millet Meclisimiz açıldığı zaman teröre bulaşmış, terör suçu işlemiş hangi milletvekili varsa, terörle iç içe olmuş, kucaklaşmış milletvekili varsa, milletvekili sıfatına bürünmüş olan varsa bunların örtüleri kaldırılacak, yargı hesabını soracak. İnşallah kendileri de milletimizin arzu ettiği şekilde bedelini ödeyecektir ' ifadelerini kullandı. YEREL SEÇİMLER Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi, yerel seçimlerin 27 Ekim 2013 tarihinde yapılacağını belirterek, “Böylece yerel seçim takvimi 5 ay öne alınmıştır. Yerel seçimlerin daha sağlıklı bir ortamda yapılacak. Yerel seçimlerin 5 ay öne çekilmesiyle halkın ilk defa kendi oylarıyla seçeceği Cumhurbaşkanı seçimini de sağlıklı bir şekilde yapılacak ' dedi.

AK Parti'li yöneticilerin insan merkezli, hizmet odaklı çalıştıklarını ifade eden Tanrıverdi, “Yaşanabilir kentler ortaya çıkarırken uluslararası belediyelere de örnek oluyoruz. İdare ettiğimiz şehirlerde, yerleşim alanlarında hizmet vardır. Dolayısıyla çamur, çukur ortadan kalkar. Herkes sağlıklı su içebilir, herkes sosyal yaşam alanlarında huzurlu, güvenli bir şekilde yaşamını ailesiyle sürdürür. Bizim olmadığımız yerlerde çamurdan, çukurdan geçemezsiniz. Çeşmeden suyunuzu içemezsiniz, temiz bir havayı teneffüs edemezsiniz. AK Parti'li belediye ile olmayanlar arasında net farkı görebilirsiniz. Bizim bir çok belediye başkanımız uluslararası faaliyetlerin başkanı durumundadır. Bir dahaki seçimde 1675 olan belediye sayımızı daha da arttıracağız ' diye konuştu.

AKAYDIN'A ELEŞTİRİ

Kepez Belediyesi'nin, Büyükşehir Belediyesi'nin açıklarını kapattığını savunan Tanrıverdi, 'Antalya'ya gelenler büyük şehir hizmetlerine baksalar, 'Eyvah! Antalya bu muydu, Türkiye bu muydu?'diye düşünürler. Antalya Büyükşehir Belediyesi halka, şehre hizmet etmek yerine bizim değerlerimizle, Antalya'nın değerleriyle örtüşmeyen festivaller için paralarını harcıyor. Akaydın, seçim öncesi verdiği sözleri yerine getiremedi. 'Çarkçı Kemal'in çırağı olarak bahaneler bulmaktadır ' ifadelerine yer verdi. 'ANTALYA AK PARTİ 'NİN OLSUN ' 2013'te yerel seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni AK Parti kadrolarında görmek istediklerini vurgulayan Tanrıverdi, 'Antalya'nın 5 yıllık kaybını önleyeceğiz. Seçimlerde 'Yaparsa hoca yapar' diye slogan atmışlardı. 3.5 yılın sonuna geldik, şimdi insanlar 'Bozarsa hoca bozar' demektedir ' diye konuştu.

Konuşmanın ardından Başkan Tütüncü, Tanrıverdi 'ye ziyaretinin anısına hediyeler verdi.

Tanrıverdi 'nin Kepez Belediyesi ziyaretinde AK Parti Antalya Milletvekilleri Menderes Türel, Gökçen Özdoğan Enç, İl Başkanı Mustafa Köse ve partililer de hazır bulundu.
Kaynak: İHA