Sincan’da Minik Öğrencilere Animasyon Gösterisi

Sincan Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılında minik öğrencileri okula alıştırmak amacıyla animasyon gösterileri düzenliyor.

Sincan’da Minik Öğrencilere Animasyon Gösterisi
2012-2013 eğitim-öğrenim yılı dönemi başlarken, Sincan Belediyesi minik öğrenciler için etkinlikler tertip etti. Okul fobisi olan ya da okula alışma zorluğu çeken öğrencileri rahatlatmak için belediye, ilçedeki okullarda animasyon gösterileri düzenliyor. Bir hafta boyunca sürecek olan gösteriler minikleri de oldukça mutlu ediyor.

HER GÜN 4 OKULDA DÜZENLENİYOR

Bir hafta boyunca her gün 4 okulda düzenlenen animasyon gösterileri, toplam 20 okulda gerçekleştirilecek. Öğrenci ve veliler için bilgilendirme toplantılarının da yapıldığı gösterilerde şarkılar, yarışmalar ve çeşitli gösteriler yapılıyor. Bu sayede okul, minikler için daha sıcak bir hale getiriliyor. Gösteriler sabah programlarında saat 10.00’da, öğle programlarında ise 14.00’te başlıyor.

Yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilere başarılar dileyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Okula yeni başlayan miniklerimizin heyecanına ortak olmak ve okula adaptasyon sürecini hızlandırmak için biz de elimizden geleni yapmak istedik. Bu gösterilere miniklerimiz büyük ilgi gösteriyor. Birçok veliden de olumlu tepki almak bizi mutlu ediyor" dedi.

Animasyon gösterileri 19 Eylül Çarşamba günü Kazım Karabekir, İl Genel Meclisi, Özkent Akbilek ve Plevne İlkokulu’nda devam edecek. Perşembe günü Semiha İsen, İMKB, Taylan Araslı ve Temelli Türkoğlu ilkokullarında sergilenecek animasyon gösterileri, cuma günü ise Temelli Toki, 100.Yıl, Yenikent ve İlksan ilkokullarında olacak .
Kaynak: İHA